Openingstijden

Wij hebben 2 peutergroepen;

Groep 1:
Maandag 8.15-11.15 en woensdag van 8.15-12.15

Groep 2 peutergroep gecombineerd met VVE
dinsdag en donderdag van 8.30-12.00.
een VVE kinderen ook maandag van 11.30-14.30.

We hebben een inloop van 15 minuten bij brengen en ophalen van uw kindje. U kunt dan samen met uw kindje in de groep spelen en in gesprek met onze medewerker de bijzonderheden voor die dag bespreken. Om 8.45 starten we met het programma.
Om de rust in de groep te waarborgen willen wij u vragen zich aan deze breng- en ophaaltijden te houden. Mocht het voorkomen dat het u niet lukt dan verzoeken wij u daar melding van te doen in de groep. Dit kan, zowel mondeling als telefonisch, bij de pedagogisch medewerkers in de groep.

Vanuit onze praktijkervaring weten we dat het voor komt dat uw kind ook wel eens door anderen opgehaald kan worden. Graag willen we hier vooraf van op de hoogte gesteld worden. We willen dan naam en omschrijving van de betreffende persoon weten. Degene die het kind komt halen willen we verzoeken om een Identiteitsbewijs mee te nemen. Op deze manier kunnen we de veiligheid van uw kind en binnen ons kinderdagverblijf waarborgen.

De peutertuin en VVE is 40 weken per jaar geopend. Dit is gelijk aan de schoolweken. Tijdens de 12 weken schoolvakantie is de peutergroep gesloten.
Het is niet mogelijk om opvangdagen te ruilen.

Kinderopvang Bloem Breda

Breda Noord
Hoge Vucht, De Geren en De Waterdonken
Cornelis Florisstraat 25
4827 CN Breda

Breda Oost
Brabantpark, Heusdenhout, Moleneind en Hoogeind
Epelenberg 4
4817 CM Breda

Contact Telefoon: 076 - 51 56 900 Volg ons op Facebook

Bloem Kinderopvang | Duurzaam kinderopvang Breda. kinderopvang, BSO en Peutertuin /VVE
Voor kinderopvang in de regio Breda oost, Brabantpark, Heusdenhout, Moleneind en Hoogeind.