Nieuws

Bloem gaat op stap!

Bloem is altijd al veel buiten te vinden, heerlijk buiten spelen en de natuur in. We zijn daarom een hele leuke samenwerking aan gegaan met de buurttuin in Hoge Vugt. Elke woensdagochtend gaat een groepje kinderen onder begeleiding van een pedagogisch medewerker naar de tuin. De ene keer kinderen van het kinderdagverblijf, dan weer van de peutergroep of de BSO. Allemaal vinden ze het prachtig om daar plantjes te verzorgen, onkruid te wieden of gewoon lekker te spelen en te kliederen in de tuin. Met water en zand, met takjes en blaadjes, ontdekken, voelen en ervaren en spelenderwijs leren. 

De samenwerking is nog meer uitgebreid. Om de week gaan we met de kinderen langs bij huize Raffy in Breda Noord en bij de Leystroom in Breda Oost. Met de kinderen van de peutergroep en het kinderdagverblijf gaan we op bezoek bij de ouderen. We drinken gezamenlijk iets, eten fruit en doen een activiteit samen. Dit is uiteenlopend van een spelletje, tot muziek maken, tot zingen en knutselen. Zowel bij de kinderen als bij de ouderen verschijnt er dan een enorme glimlach op het gezicht en de meest prachtige gesprekken ontstaan. Heerlijke ochtenden zijn dit. 

 

Vacatures

Op dit moment hebben we 2 openstaande vacatures. Mocht je interesse hebben in een baan bij kinderopvang Bloem Breda. Dan kun je je sollicitatie mailen naar info@bloembreda.nl, tav Sujatha Hoedeman en Nicôle Lafeber. Op 13 december is de sluitingsdatum van deze sollicitatie. Het betreft 2 vacatures van 18-27 uur, waarbij we flexibiliteit verwachten in de werkdagen.
De gesprekken staan gepland voor 18 en 19 december. 

Kinderopvang Bloem Breda

Breda Noord
Hoge Vucht, De Geren en De Waterdonken
Cornelis Florisstraat 25
4827 CN Breda

Breda Oost
Brabantpark, Heusdenhout, Moleneind en Hoogeind
Epelenberg 4
4817 CM Breda

Contact Telefoon: 076 - 51 56 900 Volg ons op Facebook

Bloem Kinderopvang | Duurzaam kinderopvang Breda. kinderopvang, BSO en Peutertuin /VVE
Voor kinderopvang in de regio Breda oost, Brabantpark, Heusdenhout, Moleneind en Hoogeind.