Peuteropvang

Alle kinderen van 2,5 tot 4 jaar, waarvan één ouder niet werkt, zijn welkom bij onze peuteropvang. Een goede voorbereiding voor de basisschool. De ouders mogen hierbij gebruik maken van de Peuterregeling vanuit de Gemeente Breda.

Een dagdeel op de peuteropvang van Bloem

In een groep kunnen we per keer 16 kinderen opvangen. Een vast team staat klaar voor een ochtend en middag vol activiteiten. Die zijn geïnspireerd op de zogeheten ‘Piramide-methode’, maar aangepast op de duurzame visie van Bloem. Zo gaan we als het even kan naar buiten, besteden we aandacht aan ons eten en knutselen we met gerecyclede spullen. Daarnaast werken we graag om de paar weken met een nieuw thema, zodat de activiteiten geregeld in een nieuw jasje zitten.

Meer over de peuteropvang bij Bloem

Alle info over de peuterregeling opvang vindt u onder de roze knoppen. Wanneer u niet in aanmerking komt voor de regeling kinderopvangtoeslag vanuit de overheid, heeft u de mogelijkheid om 8 uur per week gebruik te maken van de subsidie-regeling “Kostwinner” van de Gemeente Breda. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze regeling neem dan contact op, wij staan u graag te woord!