BSO

In onze BSO (buitenschoolse opvang) vangen wij voor of na schooltijd en tijdens schoolvakanties dagelijks kinderen van 4 tot 12 jaar op in een gezellige en huiselijke omgeving.

Een middag op de BSO van Bloem

Wij vinden het belangrijk dat kinderen na een intensieve dag op school lekker kunnen ontspannen. Knutselen, een boekje lezen, naar het bos gaan, een spelletje doen of een potje voetbal. Een gezonde afwisseling van rustige en actievere de activiteiten.

We luisteren graag naar de ideeën van de kinderen. Daarom bespreken we regelmatig actief met een aantal kinderen wat we de komende tijd gaan beleven; koken, timmeren, experimenteren, een groot optreden maken of… heb jij misschien een beter idee?

Op de BSO spelen we na schooltijd vooral in en rond het pand. In de vakantieperiodes gaan we meer op stap. We kiezen dan activiteiten en uitstapjes die bij onze duurzame visie passen. Ook hierbij mogen de kinderen meedenken.

Meer over de BSO bij Bloem

Alle info over de buitenschoolse opvang vindt u onder de roze knoppen. Wilt u meer weten of een impressie van de groep, klik dan op Boom.